Младият полузащитник на Интер – Никола Илиев, обмисля подновяване на договора си с „нерадзурите“, твърдят италианските медии. Юношата на Ботев Пловдив играе често за Примаверата на миланския гранд, а лично агентът му Калоян Иванов заяви, че планът им е да седнат за разговори с клуба за удължаването на контрата на футболиста.

Илиев е посочен в списъка на британския вестник The Guardian за един от 60-те най-обещаващи таланти в световния футбол и изявите му за юношеските формации на Интер показват именно това.

Остава да се види кога Илиев ще направи крачката към елитния футбол, но по всичко личи, че Интер ще подсигури бъдещето на българина в клуба. „Поставянето му сред най-добрите млади футболисти в Англия ме кара да се гордея, тъй като той напълно заслужава тази награда. Не самоз ащото е таланта, но и заради неговия професионализъм и всеотдайността, с която продължава да се усъвършенства и да записва името си“, каза агентът на Илиев пред пресата на Ботуша.

„Виждам светло бъдеще за него. Когато се разбрахме с Интер, сметнахме, че това е най-добрата опция пред него. Имаше разговори с Аякс и Ювентус. Клубът сега се надява да реши въпроса с договора му, както и ние. Така че, когато му дойде времето, със сигурност ще проведем дискусия и мисля, че всички сме с еднакво мислене по темата с контракта“, завърши импресариото на Никола Илиев.