Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние потвърди, че е отхвърлил оферта от Франческо Тоти, обясни защо е напуснал Мино Райола и каза на президент на клуба Аурелио Де Лаурентис, че мечтае да подпише нов договор с тима.

Наскоро италианският национал прекрати взаимоотношенията си с Мино Райола и бе потърсен от легендата Франческо Тоти, преди да се обърне към Винченцо Пискан.

„Той ми изпрати съобщения, но спокойно му казах, че ще взема друго решение. За Райола беше лично решение. Не беше за футбола или, както чух, че трябва да напусна Наполи с него“, заяви Инсиние пред „Кориере дела Сера“.

Твърдеше се, че маститият агент е натискал нападателя да напусне неаполитанците. „Никога не съм искал да напускам. Всеки футболист мечтае да играе за родния си клуб, но оставането ми със сигурност не зависи от мен. Ще видим какво ще каже Де Лаурентис“, добави още той.

„Спокоен съм. Имам още две години до края на моя договор. Няма проблем. Оставам тук, ако той иска. Имаме истински отношения. Понякога спорим, но това е нормално“, сподели италианецът.