Старши треньорът Симоне Индзаги е доволен от реакцията на футболистите на Интер след изненадващото поражение срещу Болоня през седмицата, след което битката за титлата в Италия се завърза още повече. "Черно-сините" са с две точки зад Милан преди мача си от 35-ия кръг срещу Удинезе.

"Настроението в съблекалнята не бе особено добро, но в следващите дни видях биткаджийски дух при момчетата. Всеки мач е труден, а ние ще даваме всичко от себе си до самия край. Гледаме мач за мач, ще се хвърлим и в първенството и за купата (срещу Ювентус). Надявам се да зарадваме феновете ни", каза Индзаги.

"Заслужавахме по-добър резултат в Болоня, но във футбола не винаги го постигаш. Случва се на всеки вратар да греши, както например нападателите пропускат чисти положения, а треньорите бъркат някоя смяна. Не се предаваме в никакъв случай и подчертавам отново, че съм доволен от реакцията на играчите".

Gulliver/GettyImages
19 снимки

Следващият съперник Удинезе спечели с 4:0 срещу Фиорентина и Индзаги смята, че Интер го чака нов тежък мач.

"Вместо да мислим за Милан, Наполи и Ювентус, трябва да се съсредоточим върху Удинезе. Този отбор е в добра форма и разполага с много физическа и техническа мощ. Както вече казах, в Серия "А" всеки мач е труден", каза още той.

Индзаги ще може да разчита на завърналите се от контузии Робин Госенс и Артуро Видал, но Алесандро Бастони е в лазарета, а Хакан Чалханоглу е наказан.