Легендата на Милан Филипо Индзаги беше гост в предаването Tutti Convocati няколко дни след издаването на автобиографията си “Правилният момент”, като говори по различни теми от настоящето и миналото. Той сподели мнението си за евентуалната продажба на Сандро Тонали.

"Когато губим италиански талант в чужбина, това винаги е разочароващо. Също така съжалявам като един миланист. Тонали беше играч, когото виждах с капитанската лента на Милан през следващите 10 години. Все още вярвам, че съществуват футболисти, способни да се превърнат в клубни икони. През 2007-а, след като бях вкарал пет гола в три финала, имах множество оферти от Мейджър Лийг Сокър. Аз обаче предпочетох любовта на хората пред парите", коментира Индзаги.

"Карло влиза в сърцата на всички, защото е искрен. Ако има да ти казва нещо, дори и то да негативно, той ще ти го заяви в лицето. Опитвам се да правя същото и с моите футболисти, но всеки си има свой собствен характер", добави той.

"Симоне показа, че е успял да стане шампион и извън терена заради начина, по който се справи с несправедливите критики, и то го направи изкусно. Той достигна пет финала за две години в Интер, въпреки че можеше да се справи по-добре в първенството, което обаче важи и за всички останали", завърши Филипо Индзаги.