Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, намира отпадането от Купата на Италия в продълженията срещу Болоня за "неприятно". Наставникът , че капитана Лаутаро Мартинес има контузия, но не се знае още колко е сериозна тя. „Нерадзурите“ бяха спечелили този трофей в последните две години, но сега отпаднаха още на старта и то у дома.

"Разочароващо е, тъй като бяхме спечелили купата в две поредни години и особено заслужавахме да спечелим след такъв мач. За съжаление това е футбола и в него няма място за заслуги", заяви Индзаги.

"Единственият ни проблем бяха последните 15 минути от продълженията. Не сме свикнали да губим преднина и това беше особено неприятно, след като се справихме толкова добре в продължение на повече от 90 минути. Момчетата искаха да стигнат до четвъртфинала, както и феновете."

"Ще му бъде направена оценка, надяваме се да не е нищо сериозно. Лекарският щаб е сравнително спокоен, но трябва да го преценим, като се има предвид, че има още един мач след два дни и половина“, информира Индзаги за звездата и капитан на тима Лаутаро Мартинес.