Мениджърът на Интер - Симоне Индзаги, разкри целите пред отбора, както и кадровите проблеми при "нерадзурите". Специалистът също така изрази надежда, че „нерадзурите“ ще направят нов добър мач при гостуването на Специя след успеха с 2:0 срещу Лече в миналия кръг на Серия А.

„Реагирахме много добре след загубата от Болоня и играхме доста добре срещу Лече. Трябва да продължим по този начин и да запазим високото ниво на решителност, започвайки с утрешния мач със Специя. Очаквам труден двубой срещу тим, който преследва ясна цел и има нов треньор. Те идват след две добри ремита, така че трябва да изиграем възможно най-добре мача, като се уверим, че правим основните неща правилно. По време на срещата винаги можем да променим нещата, например да добавим още един нападател. Опитвам се всяко мое решение да е вярното. В началото на треньорската ми кариера, както и в първата ми година като футболист, играх с различна формация. В Интер и през последните няколко години в Лацио имаше подходящите предпоставки футболистите да играят по този начин и според мен постигнахме някои големи резултати", сподели наставникът на Интер пред клубната телевизия.

13 снимки

"Знаем колко важен играч е Ромелу Лукаку за нас. Доскоро той имаше труден период, но сега показва добри знаци. Той тренира добре всеки ден и отбеляза ключов гол в мача с Порто. Искаме той да продължава да се подобрява физически и да ни помага за още победи. Федерико Димарко е добре и е в състава. Хоакин Корея частично се върна към отборните тренировки, но няма да е готов за двубоя със Специя. За съжаление, Милан Шкриняр все още е аут, но се надявам да се включи поне в част от съботната тренировка. Състоянието на Марсело Брозович се подобрява с всеки изминал ден и скоро ще се върне към това да бъде играчът, който всички познаваме и обичаме“, завърши специалистът.