Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, коментира победата на “нерадзурите” с минималното 1:0 срещу тима на Наполи в срещата от финала на турнира за Суперкупата на Италия. Победата дойде с гол на Лаутаро Мартинес в добавеното време.

“Преди всичко трябва да поздравим Наполи за страхотното представяне, те се защитаваха много добре и бориха като лъвове. Разбира се, да загубиш в 90-ата минута е болезнено. Също така искам да поздравя и моите играчи. Те играха полуфинал и 60 часа по-късно изиграха финал, което беше новост за всички. Платихме цената за това с умората си, но момчетата останаха концентрирани. Искам да отдам заслуженото включително на играчите, които се включиха от пейката, те бяха изключително ефективни при изграждането на гола. Това потвърждава, че всеки ще трябва да даде своя принос през този сезон”, каза Индзаги.

Това е общо пети трофей за италианеца с Интер, което го превръща в рекордьор за клуба от Милано, тъй като подобри постижението на Хеленио Ерера и Роберто Манчини, които имаха по четири.