Уморените футболисти на Интер ще трябва да съберат сили и да се представят силно, за да победят Сасуоло. И това трябва да се случи без притеснение от двете поредни равенства, обяви треньорът на тима Симоне Индзаги.

Шампионите на Италия направиха 2:2 в Серия А с Аталанта миналия уикенд, а след това 0:0 с Шахтьор в Шампионската лига.

“Няма да бъде лесен мач, най-малкото защото за нас това ще е седми двубой в последните 20 дни. Така че е нормално да има известна физическа и психическа умора”, заяви Симоне Индзаги на пресконференция преди сблъсъка с „неровердите“.

"Те играят много добър футбол и притежават изключителна индивидуална класа. За да вземем добър резултат, трябва да покажем най-доброто от себе си. Трябва да се подобряме още - винаги има какво да се надгради. Загубихме по две точки в мачовете със Сампдория и Аталанта в първенството, които напълно заслужавахме. Въпреки това, аз съм щастлив", добави Индзаги.

"Има малко разочарование заради равенството в Шампионската лига. Особено след всички тези шансове. Но бих искал да вземем повече от тази една точка. Все пак обективната ни цел е да стабилизираме клуба и ние работим в тази посока. През следващата година всичко ще бъде много по-добре”, заяви оптимистично наставникът на „нерадзурите“