Българският нападател Андрей Гълъбинов прави добър сезон и нищо чудно през лятото на 2021-ва година да смени отбора с по-добър, прогнозира агентът му Андреа Д'Амико.

Футболният мениджър даде интервю за портала Сalciomercatoweb.it, в което разказва за плановете за своите топ играчи. Един от тях е българският таран Андрей Гълъбинов, който при Ясен Петров се завърна в националния отбор на България.

"Работим. Той се справи добре както с клуба, така и с националния си отбор. Има няколко интереса и веднага щом дойде времето, ще видим по-внимателно какво ни се предлага. Дали ще започнем разговори с важни италиански клубове? Това несъмнено е възможност, дори ако в рамките на тези опции (въпросните важни италиански клубове), има няколко променливи, които трябва да се вземат предвид. Отборите в голямата си част все още не са наясно кои играчи ще задържат и какви пари ще освободят за заплати. Но ще ви държим в течение", казва още импресариото на българския таран.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.