Българският национал Атанас Илиев дебютира за новия си италиански отбор Асколи, но това стана при домакинското поражение с 0:2 от Беневенто в среща от 4-ия кръг на Серия Б.Илиев се появи на терена за второто полувреме вместо бившия футболист на ЦСКА Диего Фабрини, но гостите вече бяха повели с два гола.

Въпреки усилията на бившия нападател на Ботев Пловдив, резултатът остана непроменен и черно-белите инкасираха първо поражение. Въпреки това, с 9 точки те остават на 3-о място за момента. Гостите от Беневенто са на 7-о място със 7 точки.

Андрей Гълъбинов започна като титуляр за Реджина, която победи с 2:1 СПАЛ Ферара у дома и c 8 точки се нарежда на 5-о място. Гълъбинов остана на терена до 63-ата минута, когато беше заменен от Адриано Монтало. Именно Монтало донесе победата на отбора от Реджо Емилия пет минути след влизането си на терена. Препарим Хетемай в 16-ата минута откри за Реджина, а в 36-ата Салваторе Еспозито изравни от дузпа.

Третият българин в Серия Б - националът Валентин Антов, остана на пейката при домакинското 1:1 с Тернана. Дани Мота откри за Монца в 5-ата минута, а гостите изравниха чрез Кристиан Капоне в последната.