Аржентинският футболист Мауро Икарди за пореден път отрече спекулациите относно неговото бъдеще. Нападателят категорично изрази желание да остане в Интер и отхвърли тирижираните информации за негов трансфер в Ювентус.

„Като се има предвид, че пресата наскоро съобщи новина, която не отразява мислите ми и моята воля, искам да информирам нашите фенове, че многократно съм съобщил на клуба за намерението ми да остана в Интер. Така че от този момент нататък, няма да се създават недоразумения от този тип“, написа Икарди на страницата си в социалната мрежа Instagram. 

Голмайсторът е част от отбора на Интер от 2013 година, когато „нерадзурите“ го привлякоха от Сампдория.

Той изпрати също така съобщение до медиите, които спекулират с негов евентуален трансфер.

„Разбирам интересите на пресата да продава фалшиви новини, но повече изясняване на нещата не мога да направя. Повтарям: Аз вече изразих желанието си да остана в Интер, защото Интер е моето семейство. Времето ще покаже кой е казал истината. Интер, завинаги“, завършва текстът.

Мауро Икарди има договор с Интер до лятото на 2021 година, но спекулациите относно бъдещето на аржентинеца не спират. Той е свързван с трансфер в Ювентус, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.