Нападателят на Интер Мауро Икарди обяви, че е твърде рано отборът му да мечтае за титлата в Серия А, въпреки добрите игри на тима от началото на сезона. Аржентинецът снощи отбеляза и трите гола за победата на Интер над градския конкурент Милан.

Интер все още не познава поражението и е на втора позиция с две точки по-малко от Наполи, който е с пълен актив от 24 т. от осем срещи. Двата отбора ще се срещнат в следващия девети кръг от шампионата в Неапол.

Щастливият Спалети: Миланското дерби е невероятно удоволствие

"Да вкараш решителен гол в такъв мач и да завършиш с хеттрик - това е особено чувство, което не мога да опиша. Знаех, че трябва да вкарам гол в дербито. Критиците да си говорят каквото искат, аз правя това, което е нужно - бележа голове и помагам на отбора. Разбира се, не можеш да вкарваш във всеки мач. Радвам се за себе си и за Интер, преди всичко съм радостен от победата. Твърде рано е да говорим за борбата за Скудето. Вършим всичко правилно, а сега трябва да мислим за следващия ни мач срещу Наполи. Това е особен двубой за мен, тъй като те са водачи в класирането и играят най-добрият футбол в Европа", каза Икарди след дербито./БГНЕС