Капитанът на Интер Мауро Икарди направи интересно разкритие относно бъдещите си планове. Аржентинецът бе откровен, че не очаква да постигне дълголетие в кариерата си като това на оттеглилата се икона на Рома Франческо Тоти.

Бившият италиански национал игра за „джалоросите” до 40-годишна възраст, а Икарди очаква много по-рано да приключи с футбола. От началото на сезона 24-годишният южноамериканец има вече 11 гола в 10 шампионатни мача и наглед нямаше поводи да говори за потенциалното си отказване.

Уанда отбеляза полугола в леглото хеттрика на Икарди

„Аз виждам себе си тук, в Интер. Искам да остана още дълго време”, коментира преминалия през школата на Барселона футболист. „Искам да спечеля нещо с този клуб, но няма да играя футбол до 40. Не съм като Тоти.”

„Няма да бъда треньор или директор. Не мисля, че подобни роли ще ми харесат. Мисля, че просто ще бъда татко у дома при моето семейство.”

Съпругата-агент на Икарди: Той може да остане завинаги в Интер

„Не ми представлява трудност да бъда капитан на Интер. Имам характера, за да изпълнявам задълженията си лесно. Да съм капитан на Интер е моята мисия, а аз се гордея с всичко това”, завърши Икарди.