Селекционерът на България Ясен Петров призна в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT, че треньорът на Болоня Синиша Михайлович му е обещал, че българският бранител Валентин Антов ще заиграе по-редовно в титулярния отбор на „рособлу”.

Петров призна, че е пътувал до Италия за разговор със сръбската легенда, като коментира и представянията и на други български футболисти на Ботуша – Петко Христов и Андрей Гълъбинов.

Ходих до Италия, говорих със Синиша Михайлович за Антов. Той ми обеща, че ще играе. Серия А е много силно първенство. Петко Христов играе в Серия С, но е собственост на Фиорентина. Гълъбинов лекуваше контузия, но направи игрови минути и ни помогнаха с играта си. За мен ще е още по-добре, ако тримата са титуляри в техните отбори, тогава игровата практика ще е по-добра. Имаме други момчета навън, но дано започнат да играят”, акцентира Петров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.