Българският бранител Андреа Христов остана неизползвана резерва за тима си Козенца, който загуби с 1:3 гостуването си на новия лидер в класирането на Серия Б - Кремонезе. Срещата бе от 35-ия кръг на италианската втора дивизия.

“Вълците” от Козенца успяха да изненадат съперника си с гол още във втората минута. След това обаче двубоят не се разви по желания от гостите начин, тъй като още преди почивката Кремонезе поведе с 3:1, а през второто полувреме резултатът не бе променен. Кремонезе се изкачи на първо място в класирането, събирайки 66 точки.

На втората позиция се смъкна бившият тим на Валери Божинов Лече, който остана с 65 точки след загубата си с 0:1 от Реджина като гост. Единственото попадение за "амарантите" отбеляза Майкъл Фолоруншо в добавеното време на първата част. В игра не се появи българският нападател Андрей Гълъбинов. Реджина заема 12-о място в подреждането с 47 точки, а Козенца е на 17-а позиция.

По-късно днес Асколи с българския нападател Атанас Илиев гостува на Парма. Монца, част от чийто състав е Валентин Антов, приема Бреша в един от най-интригуващите сблъсъци от кръга.