Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети призна, че очаква трудни времена за “нерадзурите” предвид тежката финансова криза, налегнала клуба. Въпреки това легендата на шампионите обеща, че отборът даде всичко от себе си и ще се бори за трофеи.

“Не мога да излъжа феновете. Може би други могат, но не и аз. Това ще бъде труден сезон. Това трябва да бъде казано, за да сме честни към всички. Въпреки това е необходимо и да се отбележи, че ще бъдем конкурентоспособни. Симоне Индзаги работи добре. Доста съжалявах за раздялата с Ромелу Лукаку, той ни даде толкова много. Джеко е различен футболист, но той определено е важно попълнение. Няколко часа преди първия ни шампионатен мач срещу Дженоа, аз мога да кажа на феновете следното: ние отново ще дадем всичко от себе си за черно-синята фланелка“, категоричен бе той.

"Когато Ювентус отиде в Серия “Б”, аз не се зарадвах. Свикнал съм да мисля само за Интер, а не за това какво става при останалите. Затова, когато Антонио Конте стана наш треньор, аз нямах никакви предразсъдъци спрямо него. Видях го как работи и веднага разбрах, че единствената му цел е за благото на отбора, който тренира. Той има голяма заслуга за спечелената титла, той беше с ключова роля“, добави Санети.