Атакуващият полузащитник на Наполи Марек Хамшик отказа да признае, че борбата за титлата в Италия е приключила в полза на Ювентус. Двата тима водят битка за първата позиция, но „старата госпожа“ вече има четири точки преднина пред тима от Неапол.

Снощи Ювентус надделя над Аталанта и дръпна на прекия си конкурент в челото. Хамшик обаче вярва, че до края на кампанията има прекалено много мачове и всичко е възможно.

„Не сме се предали. Трябва да вярваме до самия край. Все още има директен мач между нас, а Ювентус му предстоят два трудни двубоя като гост на Интер и Рома“, коментира Хамшик.

„Всичко може да се случи. Първенството ни дава възможности, има все още много точки за печелене и толкова много мачове“, каза още той.

Ако Наполи спечели десетте си мача до края на сезона, тимът може да завърши сезона с цели 100 пункта. Дори и да загуби от Наполу обаче, Юве все още може да спечели една повече от съперника си.

„Лесно е да се каже, но ще бъде много трудно да спечелим 100 точки. Ако успеем, то със сигурност ще спечелим титлата. Досега правим страхотен сезон, трябва да продължим по този начин“, каза още той.