Атакуващият халф на Реал Мадрид Хамес Родригес е ядосан от нежеланието на Наполи да заплатят необходимата сума на “белия балет“ за привличането на играча. Това тласка колумбиеца към евентуален трансфер в Атлетико Мадрид.

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис и треньорът Карло Анчелоти обявиха през изминалите дни, че преговорите няма да бъдат разрешени скоро и това може да принуди неаполитанците да търсят други алтернативи. Испанските медии предават, че тези думи на ръководните органи на клуба са вбесили Хамес.

От тази ситуация може да се възползва градския съперник Атлетико Мадрид. Цената, която Реал иска за подписа на играча, е в рамките на 42 милиона евро. “Дюшекчиите“ са склонни да дадат тази сума, особено след изходящия трансфер на Антоан Гризман в посока Барселона.

Колумбийският ас е решил, че има желание да играе под ръководството на Диего Симеоне, което ще му позволи и да остане в испанската столица Мадрид. “Кралете“ от Реал обаче ще търсят всевъзможни начини, за да не подсилват пряк конкурент.