Торино и Рома завършиха 1:1 в мач от петия кръг на Серия А. Ромелу Лукаку се разписа за римските "вълци"  в 69-ата минута, колумбиецът Дуван Сапата изравни пет минути преди края. Така "биковете" останаха пред Рома в класирането - Торино е на 9-та позиция с 8 точки, а тимът на Моуриньо е 13-ти с 5 пункта.
 
За отбелязване е, че Лукаку се разписа в 4-ти пореден мач. Нападателят, който играе под наем от Челси, вкара срещу Шериф (2:1) в Лига Европа и Емполи (7:0) в Серия А. На 12 септември пък отбеляза две попадения за Белгия срещу Естония (5:0) от квалификация за Евро 2024.
 
Домакините пропуснаха до поведат в 5-ата минута, когато удар на Дуван Сапата бе спасен от Руи Патрисио. Четири минути звездата на Рома - Ромелу Лукаку, шутира покрай вратата. До почивката "биковете" бяха по-активни, но Патрисио отрази удар на Неманя Радонич, а Сапата не намери целта от добра позиция.
 
Втората част започна с нова възможност за Сапата, но  Патрисио пак показа класа. Постепенно Рома взе инициативата и в 58-ата минута Браян Кристанте нацели страничната греда на вратата на Ваня Милинкович-Савич.
 
Римляните поведоха в 69-ата минута след прецизен удар на Ромелу Лукаку в долния десен ъгъл на вратата на домакините. Домакините не се отказаха и в 85-ата минута Сапата най-накрая успя да преодолее Патрисио и да донесе точката на Торино.