Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че най-трудният опонент през дългата му кариера и бил дългогодишният капитан на Интер Хавиер Санети, който дори счупил носа на уелсеца по време на един от мачовете между двата тима във Висшата лига.

Гигс изигра над хиляда професионални мача в кариерата си, включително рекордните 963 за "червените дяволи", като най-трудно му е било срещу аржентинеца Санети. "Това е най-тежкият ми съперник. Можеше да тича без почивка и беше играл като халф преди, така че работеше добре с топката, можеше да се защитава, беше много здрав и дори ми счупи носа по време на четвъртфиналите срещу тях. Той притежаваше всичко нужно за един защитник", сподели Гигс. Манчестър Юнайтед отстрани Интер по пътя си към трофея в Шампионската лига през 1999 година, а десет години по-късно Гигс отново се изправи срещу Санети в най-престижния европейски клубен турнир, този път на осминафиналите, като успехът пак бе за "червените дяволи".

В същото Гигс разкри и кой е най-добрият играч, с когото някога е играл. "Най-добрият е Кристиано Роналдо, но той бе в Юнайтед само няколко години. Скоулс е най-добрият, с когото някога съм играл. Виждали сте го. По време на тренировките той беше невероятен, никой не можеше да го доближи. Мозъкът му работеше по-бързо от на всички останали, имаше страхотен набор от подавания и беше малко гадняр. Ако някой го бе ядосал на тренировка, това оставеше в главата му и той си отмъщаваше, на следващия ден или след шест месеца. Тъкмо когато си мислиш, че ще му вземеш топката и той правеше леко залъгващо движение, беше брилянтен", каза Гигс.