Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо си даде прелюбопитна самооценка за свършеното, откакто е начело на “росонерите”.

39-годишният специалист заяви, че по всяка вероятност е най-лошият наставник в Серия А, но това по никакъв начин не би могло да убие жаждата му за победи.

Милано е "червено-черен", Милан изхвърли Интер за Купата на Италия

Буквално преди часове Милан отстрани големия си съперник Интер от турнира за Купата на Италия. “Червено-черните” показаха характе и въпреки че имаха нужда от 120 минути, успяха да изхвърлят "нерадзурите", побеждавайки ги с 1:0 на „Сан Сиро“.

„Може би аз съм най-лошият треньор в Серия А, но винаги искам да побеждавам, дори когато играя в задния двор със синовете си“, каза Гатузо пред Rai Sport.

Aс на Лудогорец се закани на Милан: Мотивирани сме за победа

„Искам моите момчета да докажат, че това, което показахме срещу Интер, не е плод на случайността. След това ще продължим напред мач за мач. Обикновено моят отбор играе добре, докато не възникнат първите трудности. В двубоя срещу Интер те успяха да преодолеят трудностите. Сега трябва да спечелим точки в следващите мачове в Серия А и да се изкачим в класирането“, допълни още наставникът на “росонерите”.