Постът на Дженаро Гатузо като старши треньор на Милан вече е под реална заплаха, научиха медиите на Апенините. Според тях при слаби резултати в предстоящите дербита срещу Интер и Фиорентина наставникът ще бъде без време уволнен.

Гатузо отмени наказателния лагер в Милан

Легендата на „росонерите” седна на горещия стол след уволнението на неговия предшественик Винченцо Монтела. Това се случи в края на ноември, а оттогава досега представянето на отбора в Серия А определено не се подобри. В 4-те си шампионатни мача дотук под ръководството на Гатузо, Милан записа едва 4 точки.

Бос на Милан: За неудачите винете мен, не играчите

Тъй като бившият италиански национал е начело по-малко от месец, засега шефовете не отварят дума за рокада пред широката общественост. Според „Кориере дело спорт” вътре в кухнята на „Сан Сиро” нещата не стоят точно така.

От трън, та на глог и пак към тръна: Милан връща Монтела?

В сряда Милан посреща градския съперник Интер в двубой от турнира за Купата на Италия, а през уикенда има тежко гостуване срещу Фиорентина на „Артемио Франки”.  Негативни резултати във въпросните мачове почти сигурно ще доведат до спешна среща относно съдбата на Гатузо.