Треньорът на Аталанта - Джан Пиеро Гасперини, обясни в неделя липсата на Йосип Иличич в последните три срещи за бергамаските.

Говорейки на пресконференция, треньорът на Аталата обясни липсата на словенеца в мачовете с Венеция, Интер Милано и Лацио заради факта, че той е под депресия за втори път в кариерата си.

"Не знаем кога той ще бъде на линия да се завърне. Не е лесно да говоря в тази ситуация. Винаги ще заставаме на страната на Йосип. Това е нещо, което е отвъд футбола, тъй като нашите умове са джунгли. Трудно е за психолозите, а си представете за нас", каза той и похвали професионализма на футболиста.

"Работил съм с него в Палермо и никога не съм го виждал така. Нека изчакаме и да си оправи главата, тъй като като футболист е непредвидим  за съперниците. Докторите не ни дават отговори и аз не мога да ви дам на вас. Много чувствителна тема е и трябва да изчакаме", завърши Гасперини.

През 2020-а година Иличич попадна отново в сходна ситуация, след като стана ясно, че жена му е изневерила и той дълго време отсъстваше от терените.