Бившият изпълнителен директор на Милан Адриано Галиани разказа как се е опитал да привлече Кака в сегашния си клуб Монца и дали някога е имало възможност Франческо Тоти да заиграе на „Сан Сиро“.

„Опитах се да доведа Кака в Монца през миналата година. Опитах много, но поради семейни дела той предпочете да остане в Сао Паоло. Същото говорихме и с Ибра, но с проблемите около коронавируса вече не сме го обсъждали“, заяви Галиани.

„Преди пандемията от COVID-19 бях убеден, че Монца може да спечели промоция за Серия А на 1 юли 2021 година. Надявам се, че този ужасен вирус няма да промени плановете ни, обясни той пред Скай Спортс.

„Президентът Силвио Берлускони иска за първи път да класира тима в Серия А. Това е единственият ломбардски клуб, който никога не е играл в елита. Това е романтична цел и продължаваме да имаме тази надежда“, каза Галиани.

По време на интервюто бившият изпълнителен директор на „росонерите“ разказа какви са най-големите му разочарования по време на трансферните пазари.

„Имам две неща, за които съжалявам за годините си в Милан. Единият е Алесандро Дел Пиеро, когото можехме да вземем от Падова, а другият е Кристиано Роналдо от Спортинг Лисабон. Тоти? Не считам това, за нещо, за което да съжалявам, защото той никога не е искал да напусне Рома. Ние го уважавахме, но никога не сме били близко до него“, заяви Галиани.