Легендата на Рома Франческо Тоти разкри, че преди време се е опитал да привлече халфа на Интер Николо Барела, а сега съветва бившият си клуб да вземе Сандро Тонали от Бреша.

Барела премина от Каляри в Интер миналото лято за сумата от 12 милиона евро за наем и още 25 милиона за закупувване веднага след изтичането на срока.

„Той беше един от любимците ми. Опитах се да го взема в Рома, възможно най-бързо, но за съжаление не успях да го направя“, заяви Тоти.

Въпреки че легендата на „римските вълци“ не работи вече в клуба, но сега е футболен агент, който търси млади таланти, посъветва Рома кой да привлече.

„Бих направил всичко, за да взема Сандро Тонали. Според мен той ще се превърне в един от най-добрите халфове в света. Притежава всичко, което трябва на един страхотен играч. Технически е надарен, добър манталитет и винаги е остър във всяка ситуация“, добави световният шампион.

Бреша иска 50 милиона евро за Сандро Тонали, като интерес не липсва и на опашката са се наредили отбори като Интер, Ювентус, Милан, Рома, Наполи, Челси, Арсенал и ПСЖ.