Наставникът на Рома Пауло Фонсека коментира успеха на тима над Верона с 3:1, както и получилата се конфликтна ситуация с една от звездите на тима - Един Джеко.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

"През първото полувреме ние съумяхме да реализираме 3 гола, на отбора, който има една от най-здравите защити в първенството, беше труден мач срещу силен и агресивен съперник като Верона. Щастлив съм, че ние се справихме отлично след отпадането за Купата на Италия", коментира специалистът.

"Трябва да работим върху манталитета на победители в играчите ни. Трябва да им внушим, че те могат да победят всеки тим независимо от неговото ниво. Имаме почти седмица за подготовка преди следващия ни мач. Трябва да използваме времето грамотно, да ликвидираме нашите уязвими места. Трябва да се съсредоточим върху нашата работа, не да обръщаме внимание на това, което говорят за нас", добави той.

"Най-важното в момента е играта на отбора. Отборът показа, че не зависи от един футболист, не съм искал извинение от Джеко, ще имаме време да поговорим", комантира Фонсека конфликтът с една от звездите на отбора Един Джеко.

Рома се изправя срещу шампионите от Ювентус на 6 февруари (събота).