Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо може и вече да минава в графата на ветераните във футболната игра заради своите 34 години, но ако победата с 5:4 след дузпи над Интер в Интернешънъл Чемпиънс Къп може да ни разкрие нещо ново за него, то е, че CR7 все още притежава финтовете на 18-19-годишно момче.

Срещу „нерадзурите” португалецът напомни за най-ранните си дни в Манчестър Юнайтед, когато печелеше симпатии сред феновете с канонада от лъжливи движения, които не рядко оставяха нечий противников играч седна на тревата. Под ръководството на сър Алекс Фъргюсън Роналдо прогресира в разбирането си на играта и успя да намали показността в играта си, за да я подчини на отбелязването на голове.

За наша радост Кристиано все пак понякога вади на показ „детето” в себе си, а когато това се случва, има голям част да споделите съдбата на Роберто Галярдини и Марсело Брозович. Ако перифразираме един от великите изрази на друг майстор на финтовете като Златан Ибрахимович, и двамата бяха „пратени за хотдог” по впечатляващ начин.