Бившият нападател на Милан Филипо Индзаги коментира моментното състояние на италианския отбор. Тимът от “Джузепе Меаца” е на 10-та позиция в италианската Серия А със 7 победи от 19 кръга.

“Положението е зле и за съжаление, това не е нищо ново. Но познавам Паоло Малдини (б.р. - директор в клуба) и вярвам в него. Сигурен съм, че двамата със Звонимир Бобан (б.р. - също директор) ще измъкнат клуба от това положение. Трябва да се започне отначало, като всеки сезон се взимат по 2-ма или 3-ма точни играчи. И преди всичко е нужно търпение. Милан се нуждае от това да бъде управляван продължително време от едно ръководство”, бяха думите на легендата на „росонерите“ пред „Corriere della Sera“.

Индзаги коментира и завръщането на Златан Ибрахимович в клуба.

“Клубът имаше нужда от Златан. Играл съм с него и го уважавам много. Той не се нуждае от пари или слава. Щом се е завърнал, значи вярва, че може да се отличи с нещо. Това се забеляза още в дебюта му”, заяви Индзаги, който в момента е треньор на Беневенто и е убедителен лидер в Серия Б с 12 точки аванс пред втория.