Легендарният мениджър Фабио Капело заяви, че Кристиано Роналдо е длъжен да показва уважение към всички. Снощи португалецът беше заменен от Паоло Дибала при победата на Юве срещу Милан с 1:0. Именно Дибала вкара победното попадение, а при смяната си Роналдо беше много ядосан, като дори напусна стадиона преди края на мача.

Капело обаче смята, че това е недопустимо и предупреди звездата да показва повече уважение към всички. Специалистът поздрави за смелото решението Маурицио Сари, който отново защити своя играч, дори и след поредната му невъздържана реакция.

„Сега Роналдо не играе добре и Сари постъпи правилно като го смени.  Изисква се характер, за да замениш Роналдо, и Сари го прояви, а и все пак Юве спечели мача”, сподели Капело пред Sky Sport Italia.

„Роналдо трябва да разбере, че е най-важно какъв човек си в трудните моменти, а когато е лесно и си шампион, тогава всеки може.  Той не играе добре, а Дибала в чудесна форма.  Кристиано е длъжен да уважава колегите си и мениджъра. Дибала и Дъглас Коста в момента играят по-добре от него и той трябва да приеме това”, завърши 73-годишният Капело.

Автор: Дидо Калинков