Нападателят на Интер – Един Джеко, даде дълго интервю за „Гадзета дело Спорт“, в което коментира първия дял от Серия А преди паузата за Мондиал 2022, разликата в точките с лидера Наполи и възможното подновяване на контракта си с „нерадзурите“.

Босненецът, който премина в миланския гранд през 2021 година от Рома, има договор до юни 2023 година. Ветеранът сподели също, че няма никакви ограничения да играе с Ромелу Лукаку на върха на „синьо-черната“ атака.

„Нека да го кажем така: моето желание е да се справям добре до юни, а останалото ще дойде тогава. Няма да добавя нищо друго – ще видим през юни“, заяви Джеко на въпрос за изтичащия си договор.

16 снимки

„Трябва да отдадем заслуженото на Наполи, след като са натрупали тази разлика. Разбира се, 11 точки са твърде много, но те са следствие нашата първа фаза. Безполезно е да си спомняме за тези месеци и да се самонатоварваме. Това, което можем да направим сега, е да ускорим темпото".

„Шкриниар е много, много силен. Очевидно е, че в бъдеще той може да стане капитан. Всички го обичаме, но всеки трябва да направи най-добрия избор за живота си и никой няма право да се намесва в това", каза Джеко по адрес на Шкриниар и неговия нов контракт със „Змията“.

„Добрите играчи винаги могат да играят заедно. Не виждам ни най-малък проблем да бъда в атака с Ромелу, но и с всички останали съотборници. В двубоите винаги намираш начин да се впишеш, няма ограничения“.