Всичко вече е решено! Днес Милан официално ще обяви раздялата си с Звонимир Бобан. Бившият футболист на „росонерите“ влезе в открит конфликт с изпълнителният директор на клуба Иван Газидис и ръководството ще освободи хърватина.

Звонимир Бобан и Паоло Малдини открито разкритикуваха Газидис заради слуховете, че е влязал в контакт с Ралф Рангник. Очаква се германецът да е новият треньор на Милан като цялата спортно-техническа част да премине в неговите ръце, което ще ограничи функциите на легендите на „росонерите“.

Капката, която е преля чашата бе интервюто на хърватина, в което той открито нападна Газидис и собствениците на клуба от компанията Елиът смятат, че това дестабилизира клуба, както и фигурата на изпълнителния директор.

Очакванията са Паоло Малдини да си тръгне от „Сан Сиро“ след края на сезона. Това ще стори и сегашния треньор на тима Стефано Пиоли. Неговата смяна няма да бъде сега, защото това ще подейства зле на отбора. Явно Милан е поел по различен път от този, който виждат бившите футболисти на клуба Паоло Малдини и Звонимир Бобан.