Аржентинската легенда на Интер Диего Милито се изказа изключително ласкаво за своя сънародник Лаутаро Мартинес. Милито определи присъствието на голаджията в състава на Конте като безценно и заяви, че Интер тепърва ще постига големи успехи с нападател от класата на Лаутаро. 

Бившият голмайстор предрече и страхотни дни за националния отбор на Аржентина, тъй като с помощта на Мартинес и Меси тимът може да  спечели всичко.

8 снимки

"Често разговарям с Лаутаро и го познавам отлично. Мога да ви уверя, че той е един от най-обещаващите нападатели, които съм срещал. Най-важното е, че момчето е много отдадено и приема всеки мой съвет. Мартинес се учи всеки ден и постоянно расте, сигурен съм, че го чака чудесно бъдеще. Поздравявам го, че остана в Интер и не се поддаде на изкушението да отиде в Барселона.  Интер е правилният клуб за Лаутаро и аз вярвам, че той тепърва ще донесе много трофеи на клуба.  Напълно спокоен съм и за националния отбор. С негова помощ и с играч като Меси, можем да победим всеки и да завоюваме всяка една титла. Меси и Мартинес са в прекрасни отношения, а Аржентина разполага с невероятен потенциал“, завърши Милито.