Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт и неговата приятелка са влюбени в Торино и Италия, заяви бранителят и сподели, че с радост би искал да остане пет или десет години. Холандският национал е в самоизолация заради пандемията от коронавирус.

"Матайс бе тестван за заразата и резултатът бе отрицателен, така че следователно Анеке Моленаар не се нуждае от никакъв тест", каза бащата на половинката на Де Лихт - Кий Моленаар пред „Tuttosport“.

„Трябва да кажа, че Ювентус през тези трудни дни се оказа много повече от топ клуб. Това беше истинско семейство за децата. В началото имаше малко притеснение, особено след като дъщеря ми стана много близка с Микела, приятелката на Ругани, която също бе регистрирана с положителен резултат за коронавирус. Освен, че това е труден момент, АнКий и Mатайс са наистина влюбени в Торино и Италия. Това е първият им истински дом заедно и Амстердам не им липсва. Те са толкова влюбени в Торино, че биха могли да останат там пет години, може би и десет години", каза още Кий Моленаар.

За съжаление като трима съотборници на Де Лихт бяха тествани положително за COVID-19. Това бяха Даниеле Ругани, Блес Матюиди и Пауло Дибала.