Кристиано Роналдо потвърди, че адаптацията му в Ювентус се развива перфектно и е доказал, че парите дадени за него не са били лоша инвестиция. Същевременно голямата футболна звезда съвсем не отхвърли възможността да стане треньор, след като приключи футболната му кариера.

Роналдо се присъедини към Юве от Реал Мадрид през миналото лято, като успя да триумфира в първия си сезон с „бианконерите” с титлата на Италия, както и със Суперкупата на страната.

„Първото нещо, което правя, когато пристигна в нов отбор, е да бъда просто себе си – нищо друго”, сподели той пред El Pais в интервю.

„Моята работна етика винаги е една и съща. Трябва да бъдеш отворен към нова информация и да не си мислиш, че си наясно с всичко. Ако си умен, можеш да приложиш по-лесно малките детайли, които са важни за атлет. Адаптацията ми в Юве е перфектна и виждат, че парите, които се заплатиха за мен не са слаба инвестиция”, продължи CR7.

„В съблекалнята на отбора се говори само за футбол и нещата около него”.

№7, който навърши 34-годишна възраст през февруари, се радва на добри доходи и отвъд терена, след като доказа с годините, че се справя умело с всеки бизнес, който хване, но Кристиано далеч не отхвърли възможността да стане треньор, когато приключи професионалната му кариера. „Защо не”, запита той на въпроса за плановете му след края на футбола.