Прегрешилият полузащитник Жофри Кондогбия най-сетне се яви пред Интер и съвсем очаквано след своеволията му бе изпратен да тренира самостоятелно. Френският футболист се надява на трансфер във Валенсия, като опита да го форсира чрез бунтарство.

Втори интерист пробва бягство във Валенсия

24-годишният халф вбеси клубните шефове, като отказа да участва в петъчната тренировка и дори не се появи на нея. Мнозина на Апенините очакваха студената война да продължи, като футболистът представи фиктивно медицинско удостоверение, с което да оправдае отсъствието си.

Кондогбия изненада мнозина, когато днес се вясна на Апиано Джентиле. По данни на „Премиум Спорт” играчът е имал среща със спортния директор Пиеро Аузилио преди началото на заниманието. На нея футболистът е бил уведомен за размера на наложената му глоба – 200 хиляди евро.

Кондогбия не смята да се вясва в Интер

В крайна сметка Интер може би ще има полза от желанието на Кондогбия да се озове на „Местая”. Предполага се, че в момента двата клуба работят по бартерна сделка, при която французинът ще поеме под наем към Испания, а в замяна „лос че” ще преотстъпят десния бек Жоао Кансело.

Докато всичко приключи, Кондогбия ще тренира отделно от останалата група на „нерадзурите” отчасти като наказание, отчасти за да не се рискува физическото му състояние с оглед задаващите се сделки.