Положителни вести пристигнаха от лагера на Ювентус преди предстоящия мач с Болоня. Четирима футболисти подновиха тренировки с отбора и се очаква да бъдат на разположение на треньора Масимилиано Алегри. Това са Фабио Мирети, Мануел Локатели, Адриен Рабио и Алекс Сандро.

Мирети се завърна с лека контузия на глезена от лагера на националния отбор на Италия до 21 години. Той обаче е успял да се възстанови бързо и вече тренира с основната група.

"В дъждовния петък на Континаса Ювентус излезе на терена тази сутрин, два дни преди мача с Болоня. Днешната тренировка бе фокусирана върху печелене на топката в полето на съперника, изграждане на атаките и двустранна игра за финал. Фабио Мирети се включи на пълни обороти в заниманието", обявиха от клуба.

Според "Скай Италия" и Локатели, Рабио и Сандро ще се завърнат в игра срещу Болоня. Леандро Паредес, Хуан Куадрадо и Анхел Ди Мария също се включиха в заниманието, след като се завърнаха от мачовете на националните си отбори. Последният обаче няма да играе в неделя, тъй като изтърпява наказание от два мача заради червения си картон срещу Монца.