Лоши новини сполетяха наставника на Интер Симоне Индзаги преди първия мач от Шампионската лига за "нерадзурите". Медицинските изследвания на Стефано Сенси тази сутрин показаха контузия в коляното и очакванията са, че италианският национал ще отсъства около месец. 
 
Това е поредна контузия за Сенси, като първоначалните прогнози за моментен дискомфорт не се оправдаха. Сблъсъкът с Майа Йошида е оставил сериозни последствия върху здравето на италианеца. Сенси ще се подложи на допълнителни прегледи през следващата седмица, но контузията в коляното изглежда същата, която получи Роберто Галярдини на 28 юли. 
 
Сенси със сигурност ще пропусне шестте мача преди октомврийската пауза за националните отбори, което най-вероятно ще му коства и повиквателна за Италия.
 
По-добри са новините около друг играч от лазарета на "нерадзурите". Алесандро Бастони се завърна от лагера на италианския национален отбор с проблеми в бедрото и изпусна равенството на шампионите със Сампдория. Днешният преглед потвърди, че няма сериозна контузия, въпреки че  играчът още усеща болка в левия крак. 
 
Той ще продължи с индивидуални тренировки, след което всичко ще зависи от Индзаги и медицинския щаб, които ще преценят дали да го използват в сряда срещу Реал Мадрид. 
 
Автор: Алекс Иванов