Бъдещето на легендарния стадион в Милано – „Сан Сиро”, за виси до голяма степен от продажбата на Милан – един от клубовете ползватели на съоръжението. В последните дни усилено се заговори, че инвестиционен фонд от Бахрейн проявява сериозен интерес към акциите на „росонерите”. Към момента обаче не са ясни намереният на новите евентуални собственици на Милан за „Сан Сиро”.

В последните няколко години и Интер, и Милан проучваха различни варианти за изграждането на изцяло нов стадион, който да бъде използван от двата гранда. Имаше и вариант, в който миланските клубове да изградят две отделни съоръжения, на които да домакинстват поотделно, но в онзи момент тази идея бе доста нереалистична, заради огромните дългове на двата клуба.  

Намират се обаче и противници на идеята „Сан Сиро”, който е един от най-емблематичните стадиони в Европа, да бъде разрушен изцяло.

„Сан Сиро” е общинска собственост, а Интер и Милан плащат наем, за да го използват. Все по-сериозни стават твърденията, че при евентуалната продажба на „росонерите”, новите собственици ще настояват за построяването на собствен стадион, което допълнително би утежнило ситуацията в Интер, който ще остане единствен ползвател на стадиона и ще трябва да покрива наема.