Бъдещето на двама от основните играчи на Рома - Пауло Дибала и Крис Смолинг, продължава да бъде неясно, пишат италианските медии.

Агентът на Дибала - Хорхе Антун, пристигна в Рим и се очаква да обсъди ситуацията на клиента си в Рома на фона на слухове за интерес от страна на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Аржентинският нападател има 14 гола и осем асистенции в 30 мача във всички турнири този сезон.

Дибала може да напусне "Олимпико" след само един сезон в Рим, тъй като има изключително достъпни клаузи за освобождаване, които му позволяват да си тръгне срещу 12 милиона евро, присъединявайки се към клуб извън Серия А, или 20 милиона евро, ако остане на Апенините.

Според "Гадзета дело спорт" бъдещето на Дибала в Рома зависи най-вече от това дали отборът ще се класира за Шампионска лига и дали треньорът Жозе Моуриньо ще остане на поста си.

Подобна е ситуацията и със защитника Крис Смолинг. Английският централен бранител получи предложение за нов дългосрочен договор с годишна заплата около 3,5 милиона евро до 2025 година, но на този етап играчът все още не е отговорил на предложението на клуба.

Очаква се Смолинг скоро да обяви решението си. /БТА