Централният защитник на Торино Бремер публично обяви, че иска да напусне „биковете“ през това лято, както и че би приел евентуална бъдеща повиквателна от Италия. Избраният за най-добър бранител в Серия А е желан силно от Интер, Милан и Тотнъм, като преди броени дни агентът му заяви, че не са верни информациите, че има споразумение с „нерадзурите“.

“Още миналата година казах на наставника и на ръководството, че възнамерявам да си тръгна. Тогава обаче треньорът ми каза: Остани и помогни на отбора. Догодина ще направиш следващата стъпка”. Феновете знаят, че имам амбицията да играя в Шампионската лига и в националния отбор на Бразилия, това е моята мечта.

Трябва да достигна много по-високо ниво и се надявам, че това е въпрос на време. Обмислям някои предложения, но мога да кажа, че не мисля, че ще остана в Торино през следващия сезон. Мечтата ми остава да играя за Бразилия, но Италия е страна, която ме посрещна с отворени обятия. Тук, където и да отида, хората ме разпознават. Затова, ако не получа възможност да играя за Бразилия и вместо това Италия ме поиска, ще приема този вариант без проблеми. Не затварям тази врата”, заяви Бремер пред ESPN.