Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи сподели, че едногодишния му престой в Милан в никакъв случай не е бил загуба на време, а напротив - помогнал му е да израстне като личност. 

Бонучи влоши отношенията си с Масимилиано Алегри през 2017-та година, което доведе и до преминаването му в Милано през лятото. Само година по-късно обаче той се върна в състава на "бианконерите" и признава, че е осъзнал, че Торино е мястото, където се чувства най-добре. 

"Сезон 2016-2017 беше труден за мен както личностно, така и професионално. Имахме някои спречквания с Алегри и след загубата в Шампионската лига направих грешното решение да напусна. Бих казал оначе, че това решение ми помогна да израстна като човек", започна италианският централен защитник. 

"През месеците в Милан погледнах в душата си и разбрах, че призванието му е да играя за Ювентус. Там се чувствах най-щастлив. Сеознът в Милан беше труден, но не и безполезен. Запознах се със страхотни хора и накрая оцених още повече завръщането си в Ювентус", завърши темата Бонучи.