Италианският национал Леонардо Бонучи обяви, че изобщо не възнамерява да напуска Ювентус. Той разкри, че неговите планове продължават да бъдат свързани с италианския гранд, въпреки че към защитника има много сериозен интерес от английските грандове.

Бонучи е част от отбора на Ювентус от 2010 година. Той заяви, че възнамерява да изпълни своя договор с „бианконерите“, който поднови по-рано през годината.

„Моето бъдеще е обвързано с Ювентус. Аз имам договор с клуба до 2021 година, а освен това поднових контракта си съвсем скоро“, коментира Бонучи.

„Чувам много неща да се говорят за мен. За да се стигне до брак, са нужни двама. Аз имам желание да спечеля требъл с Ювентус през този сезон. Ние сме на финала за Купата на Италия, нуждаем се от още няколко точки, за да си гарантираме спечелването на титлата в Серия А, а освен това сме на полуфинал в Шампионска лига“, добави опитният футболист.

„Все още не сме спечелили нищо и трябва да дадем пълна газ, за да постигнем целите си“, каза още Леонардо Бонучи.

Сити вдигна мизата за Бонучи до 60 милиона

Неговата кариера започва в Интер, след което е преотстъпван в отборите на Тревизо и Пиза. Той играе един сезон в Бари преди да премине в Ювентус преди седем години.