Продължават спекулациите за бъдещето на Милан Шкриниар. Словашкият национал първоначално бе твърд титуляр в състава на Интер, но с течение на времето защитникът загуби своите позиции и все по-често не попада в плановете на Антонио Конте.

Бившият футболист на Ливърпул Мартин Шкъртел плътно застана зад своя сънародник и го подкрепи в този труден момент. Шкъртел посъветва колегата си просто да се бори за мястото си в Интер и го предупреди да не бърза с напускането си. 

"В живота преминаваш през всичко, имаш страхотни моменти, които никога няма да забравиш, но преживяваш и големи поражения. Сега Милан преминава през труден период, но той още е млад и трябва да бъде силен. Смятам, че след като веднъж успя да се наложи в Интер, рано или късно той отново ще получи шанс да се изяви. Веднага започна да се говори, че Шкриниар ще напусне интер и иска да играе другаде, аз не мисля така. Интер е чудесен клуб и бих искал да посъветвам моя сънародник просто да чака за шанса си. Съветът ми към него е да се докаже отново и да покаже какво може, тогава удовлетворението му ще е още по-голямо“, коментира Шкъртел.