Феновете на Интер преживяват трудни дни. Едва ли са били много хората, които са очаквали след спечеленото „скудето“ Антонио Конте да напусне „нерадзурите“, но това се случи преди броени дни. 
 
Почти сигурно Симоне Индзаги ще поеме миланския гранд, а според бившия футболист на Интер Иван Кордоба това е добро решение на ръководството. Специалистът свърши доста добра работа начело на  Лацио, като дори успя да върне „римските орли“ в Шампионската лига. Кордоба обаче предрече трудни дни за Индзаги поне в началото.
 
"Смятам, че Индзаги е правилният човек за поста и ще свърши добра работа. Той веднага трябва да осъзнае, че  пристига в съвсем различен отбор, който винаги се цели в първото място. Ако с Лацио целта беше Европа, тук приоритет е шампионската титла. Дано шефовете позволят на Симоне да изгради добър състав и да направи селекция, защото в противен случай няма да се получи нищо. Важно е Индзаги да разбере, че вече защитава други интереси и да уважава клубните цветове. Смятам, че ще се справи“, каза Кордоба.