Бившият вратар на Интер Лука Кастелаци не спести добрите думи по адрес на „нерадзурите“ и мениджъра Антонио Конте.  Кастелаци твърдо вярва, че Интер е почти сигурен шампион и докосва „скудетото“, но призова играчите да останат концентрирани до самия край, за да не позволяват на останалите конкуренти дори и да мечтаят за трофея.  
 
„Наслаждавам се на страхотния сезон, който Интер прави. 11 точки преднина пред втория в класирането, чудесни нападатели като Лукаку и Мартинес - аз не мисля, че тифозите могат да искат повече. Според мен Антонио Конте промени всичко в клуба, този човек е истински победител и знае как се печелят титли и купи.  Той успя да направи отбора едно цяло и се вижда, че всички си помагат и са обединени от една цел. 
 
Титлата е почти сигурна, трябват още няколко точки, за да е факт, но въпреки  всичко не бива да се позволява скъсяване на дистанцията, защото футболът е прекалено непредвидима игра и е възможно да се случи всичко. Считам, че Юве е най-сериозният претендент за   шампионската титла, защото те са шампиони в 9 поредни години, и колкото  и неубедително да се представят сега, вярвам, че няма да се откажат и ще се  борят, докато има   теоретичен шанс. Обикновено последните крачки се правят най-трудно, но съм уверен, че с наставник като Конте и с усилията на целия отбор, Интер няма да има проблеми да триумфира“, каза Кастелаци.