Всички фенове на Рома гледат с надежда към новия сезон. Някои от тифозите мечтаят смело, като смятат, че римският гранд дори е способен да се пребори за Скудетото.

С привличането на Пауло Дибала и почти сигурните трансфери на Джорджинио Вайналдум и Андреа Белоти, феновете на „джалоросите“ наистина могат да бъдат сериозно обнадеждени преди старта на новата кампания.

Доста ласкаво за бъдещето на Рома се изказа и бившият спортен директор на тима Валтер Сабатини. Според него, привличането на Дибала е много силен ход и е съвсем логично римляните да показват сериозни амбиции дори и за титлата.

БТА / BTA
25 снимки

„Това определено е едно много силно трансферно лято за Рома. Може би никой не очакваше нещата да се развият по този начин, но виждаме каква е реалността. Напълно разбирам феновете, които говорят за титла и един голям сезон пред Рома. Смятам обаче, че трябва да бъдем реалисти и преди да се правят прогнози, нека видим как ще стартира сезонът“.

„Дибала, Вайналдум и Белоти са чудесни футболисти, но първо последните двама трябва официално да станат част от състава на Моуриньо. Да, факт е, че има всички изгледи за нещо много голямо, но очакванията понякога се разминават с реалността. Определено считам, че следващата кампания ще е силна за Рома, но няма да бързам с големи думи, преди първо да минат няколко официални двубоя. Чак тогава можем да говорим за евентуални прогнози“, коментира Сабатини.