Бившият футболист на Рома Марко Делвекио сподели своето мнение за случващото се в клуба. Според бившия италиански национал, при „вълците“ се случват правилните неща и тепърва най-доброто предстои за тима на Жозе Моуриньо.

„Много съм доволен от това, което виждам. Последният сезон бе чудесен за нас, успяхме да спечелим и първи европейски трофей, като отборът се представи страхотно и зарадва феновете. Спечелването на Лигата на конференциите бе преломният момент и се надявам, че това е само началото за едно чудесно бъдеще пред Рома. Всички изглеждат обединени и готови за още по-големи успехи и вярвам, че през новия сезон ще изпълним целите си“.

„Според мен, за клуба ще е от съществено значение да се класира за Шампионската лига, и аз лично съм оптимист. Тук трябва да се отбележи и страхотната работа, която върши Моуриньо, защото той заслужава само добри думи за всичко, което прави. Той притежава манталитет на победител, и всички знаем какво име е в световния футбол“.

„Просто ясно си личи, че в Рома се случват правилните процеси, а привличането на Дибала също бе още един чудесен ход. Смятам, че Пауло ще помогне много на отбора и ще бъде с решаваща роля през новата кампания. Оптимистично настроен съм за всичко, което ни очаква и съм сигурен, че още много незабравими мигове чакат тифозите“, завърши Делвекио.