Бившият футболист на Интер Алваро Рекоба изказа своето мнение за сезона в Серия А до момента. Според уругваеца битката за "скудетото" ще бъде оспорвана до самия край и изобщо не е сигурно, че Ювентус отново ще триумфира с титлата. 

Getty Images/Gulliver
14 снимки

"Да ви кажа честно, радвам се да видя Ювентус толкова назад в таблицата. Беше крайно време останалите отбори да разберат, че старата госпожа не е толкова страшна и се вижда, че когато тимът на Пирло е притиснат и те допускат сериозни грешки. Този сезон е идеалният шанс Юве да бъде свален от върха, вече дори и по-малките  тимове си вярват, че могат да ги победят", коментира той. 

"Приятно съм изненадан от прогреса на доста състави, а разбира се най-много се радвам на това, което прави Интер. Мисля, че нерадзурите имат шанс да  са шампиони, но няма да е никак лесно. Милан, Рома, Аталанта, Наполи, че дори и Лацио няма да се предадат. Трябва да отбележим, че по трибуните няма фенове и според мен това намалява напрежението върху всички. Странно е да гледаш дербита пред празни трибуни, но сме длъжни да свикнем със ситуацията, докато не настъпят по-добри времена", каза още Рекоба.