Ювентус беше на крачка от поредния си голям рекорд през изминалия уикенд, но един от доскорошните големи любимци на публиката го прекрати. "Старата госпожа" беше близо до подобряване на рекорда си за най-много поредни минути без допуснат гол, но Леонардо Бонучи сложи точка на тези амбиции с гола си с екипа на Милан. 

Двата тима се срещнаха в голямото дерби в Торино миналата седмица, но защитникът се разписа в мрежата на отбора, с който спечели шест титли през годините. Така прекъсна серията от минути без гол на 959 минути. 

А за подобряването на постижението "бианконерите" трябваше да опазят мрежата си само още 16 минути. Досегашното върхово постижение е от 974 минути, а след осуетяването на рекорда, публиката освирка бурно Бонучи. Но всъщност това беше реакцията на феновете заради начина, по който напусна през лятото. 

"Реагирах така след отбелязването на гола си, защото ме посрещнаха враждебно. Преди мача се чудех дали да се радвам, ако отбележа, но след като не спряха да ме освиркват, реших да се израдвам", сподели Бонучи след мача.