Бившият футболист на Милан Масимо Амброзини даде интервю пред Карло Пелегати, в което коментира вероятното идване на Ралф Рангник начело на отбора.

"Надеждата е, че ще стартира проект, който предвижда яснота и план, които до този момент трудно се получаваха. Идването на чуждестранен треньор обаче по всяка вероятност изключва оставането на Паоло, а за това съжалявам много. Това означава, че няма да успеем да видим Паоло как ще довърши започнатата работа. Не познавам много добре този треньор, но трябва да сме отворени, въпреки че не успяхме да видим пълния потенциал на Паоло", заяви италианецът.

В същото време немският спортен агент Гаетано Ди Карло разкри още едно име, което се очаква да бъде привлечено от Рангник:

"Тук в Германия се разпространяват слухове, че Рангник е в пълен синхрон с Газидис и Елиът, като дори са обсъдени имената на някои играчи. Такъв например е Марсел Забицер - 26-годишен полузащитник на Лайпциг. Той е много силен и доколкото имам информация е изрично искане на Рангник, в случай, че поеме Милан", каза агентът.